Lansăm prima expoziție online a producătorilor din R. Moldova

Lansăm prima expoziție online a producătorilor din R. Moldova

Producator.md - este prima expoziție online dedicată doar producătorilor și produselor din R. Moldova. Scopul principal al proiectului este prezentarea tututor producătorilor locali și a produselor acestora, atât consumatorilor din R. Moldova cât și celor internaționali. Oferim tuturor producătorilor posibilitatea să-și expună produsele, iar clienților potențiali - fie en gros sau la bucată să beneficieze de prețuri speciale. Adițional, pratforma web vă oferă acces liber la baza de date a producătorilor pentru ca oricare client potențial să poată găsi un furnizor din R. Moldova. 

Pentru cine a fost creată platforma?

  • Pentru producători - este o modalitate simplă de a expune produsele și de a face vânzări în întreaga lume. Ajutăm producătorii să-și vândă produsele rapid atât pe piața locală, cât și internațională. 
  • Pentru exportatori - este o modalitate perfectă de a găsi produsul sau producătorul necesar din R. Moldova. Oferim acces liber la datele de contact ale producătorilor, plus posibilitatea de solicitare directă a ofertelor de preț.
  • Pentru clienții angro - este o modalitate perfectă de găsire a furnizorilor. Catalogul producătorilor este unul deschis, iar platforma vă oferă un șir de instrumente pentru o experiență plăcută.
  • Pentru orice persoană - găsiți ușor produsul necesar, comparați prețurile și comandați direct cel mai bun produs pentru Dvs.